Av. Comarques Catalanes, 74 bx. 43740 Móra d'Ebre977 402291brmmora@grupbrm.com

Clínica Dental - LA CLINICA BRM

Odontologia General

“Porque te hago saber, Sancho, que la boca sin muelas es como molino sin piedra, y en mucho más se ha de estimar un diente que un diamante (Don Quijote)”.

És molt important tenir cura de la nostra salut buco-dental. Per tal de minimitzar possibles patologies derivades d'una mala higiene oral. És necessari realitzar tractaments conservadors i de qualitat per tal de poder gaudir d'una bona dentadura al llarg de la nostra vida.

Ortodòncia

“La sonrisa es una línea curva que lo endereza todo”.

Una malposició dental pot comportar grans problemes a la vida del pacient. Des de la pèrdua prematura de la dentició fins a problemes articulars i posturals. És de vital importància prevenir aquests problemes i intentar tractar-los en el seu precís moment, ja sigui durant la infantesa o  a l’edat adulta. Per això l'ortodòncia s’encarrega de prevenir, diagnosticar i corregir les possibles alteracions bucodentals i mantenir-les dins un correcte estat de salut.

Estètica Dental

“Es más fácil obtener lo que se desea con una sonrisa que con la punta de la espada” (William Shakespeare).

L'odontologia estètica és una especialitat que busca solucionar problemes relacionats amb la salut bucal i l'harmonia estètica del pacient. Busca destacar la bellesa del nostre somriure. No obstant ens pot conduir a errors, ja que la bellesa es podria considerar un terme relativament subjectiu.

Per aquest motiu és important fer un correcte diagnòstic del somriure des de diferents punts de vista personals, subjectius i objectius del pacient. Col·laborant conjuntament per complir les expectatives i desitjos mes adients per a cadascú.

Implantologia - Cirurgia Oral

“La amistad es como un diente. Cuando se va, deja un gran espacio”.

La cirurgia oral és l’especialitat medicoquirúrgica que s’ocupa de la prevenció, l’estudi, el diagnòstic, el tractament i la rehabilitació de la patologia de la cavitat bucal.

Una adequada exploració de la cavitat oral i l’estudi de les lesions que poden aparèixer a nivell de la mucosa ens ajudaran a una correcta prevenció de les patologies de la cavitat oral.

Recuperar la funcionalitat i l'estètica d'una dentadura sana és possible gràcies a la implantologia i l'odontologia protèsica, que restitueix les peces dentals que s'han anat perdent. Els implants serveixen de suport a les pròtesis implantosoportades i ens ofereixen una solució segura per la substitució d’una o més peces dentals.

Pròtesis dental i Rehabilitació Oral

 

“No hay nadie tan rico que no la necesite, ni tan pobre que no la pueda dar”. Charles Rou.

És la part de l’odontologia encarregada de tornar la funció, l’estètica i l’harmonia oral mitjançat pròtesis dentals, quan hi ha hagut pèrdua de peces dentals, grans destruccions o per solucionar problemes estètics, sempre buscant una oclusió i funció correcta.

És molt important reposar les dents que s’hagin perdut, ja que ajuda a omplir el somriure donant suport a les galtes i als llavis, i evita patologies futures.

La rehabilitació oral és una especialitat que combina de  forma integral totes les àrees de l’odontologia. Cal realitzar un correcte diagnòstic i un pla de tractament adequat a cada  pacient.

Odontopediatria

 

“La paciència es la mare de la ciència”

Els petits de la casa necessiten visitar el dentista almenys un cop l’any des que els surt la primera dent, detectant possibles càries i mals hàbits. D’aquesta manera es controla el creixement, se’ls ensenya com cuidar les dents, i així s’eviten problemes dentals, i quan siguin adults hauran adquirit uns hàbits que repercutiran favorablement a la seva salut oral.

L’educació dels nens i passar una bona estona són essencials per aconseguir una bona relació entre l’odontòleg/a i el pacient al llarg de la seva vida.

Periodòncia i Higiene dental

 

“Una sonrisa se mantiene con amor, màgia y odontología”.

 

Una bona higiene oral és bàsica per  prevenir i mantenir unes genives sanes i evitar malalties periodontals com la gingivitis o la periodontitis. És imprescindible una correcta higiene oral diària, que s’ha de completar amb una visita regular al dentista.

No només una bona higiene i revisions periòdiques són necessàries per mantenir una bona salut bucal. Evitar mals hàbits com el tabac, o seguir una bona dieta, són la clau de l’èxit de qualsevol tipus de tractament.

Radiologia oral i maxil·lofacial

¿Com diagnostiquem?

A la Clínica dental BRM utilitzem tres tipus d'examens radiològics dentals:

  • Radiografia intraoral:És un tipus de radiografia dental en la que l'imatge es realitza dins de la boca del pacient. S'utilitza sobretot per a identificar casos de càries interproximals (entre les dents del pacients) o problemes a les arrels de les dents.
  • Radiografia panoràmica: Es una tècnica radiològica que mostra les estructures òssies dels maxil·lars, l'articulació de la mandíbula i les dents en una sola imatge. Aquesta tècnica serveix per a detectar en un cop de vista l'existència o no de problemes bucals que no es detectarien en un simple examen visual.
  • Radiografia cefalomètrica:És un tipus de tècnica de gran utilitat en estudis previs a una ortodòncia. Permet conèixer l'estat general dels ossos del crani i les proporcions entre ells, per a detectar anomalies morfològiques, de col·locació i/o de creixement de les dents i així poder determinar el tractament que convé seguir per a corregir aquestes anomalies.