Av. Comarques Catalanes, 74 bx. 43740 Móra d'Ebre977 402291brmmora@grupbrm.com

Despatxos mèdics - LA CLINICA BRM

  • Home
  • Despatxos mèdics

Box 1

Despatx mèdic de 12 m2, amb Wc-lavabo annex inclòs i exclusiu, totalment equipat amb camilla, taula, armari, taburet, carro, cadires i material sanitari divers


Box 6

Despatx mèdic de 12 m2, amb lavabo de mans, camilla, taula, armari, taburet, carro, cadires i material sanitari divers.


Box 5

Despatx mèdic de 12 m2, amb lavabo de mans, cabina audiomètrica, aparell de visió, camilla, taula, armari, taburet, carro, cadires i material sanitari divers.


Sala d'espera centre mèdic


Clínica BRM

Busques algun despatx mèdic?

Vols exercir la teva activitat professional sanitària?

A la Clínica BRM tenim un espai en un entorn de treball confortable, on podràs realitzar les teves consultes mèdiques, i incrementar la teva  productivitat amb una imatge moderna i de qualitat amb el pacient. Reduint despeses comunes, sense inversió inicial, sense costos mensuals associats a neteja, consums, personal ni mantenimient. Consultoris mèdics ideals per a profesionals  i/o empreses del sector sanitari que tinguin intenció de crear o ampliar la seva consulta, amb una flexibilitat, un cost, i uns serveis adaptats a les seves necesitats.

La Clínica BRM posa a la seva disposició 3 despatxos mèdics a Móra d'Ebre, en un entorn modern i professional, per a donar la millor imatge i servei als seus pacients d'una forma exclusiva, on podrà realitzar la seva activitat sense preocupar-se de res. Entre els molts serveis que oferim, destaquem els següents:

Horari lliure, Accés  en torns de matí i/o tarda

Espai per a emmagatzemar objectes personals

Rotulació en consultori i entrada centres

Consultori personalitzat al seu gust

cmedical-despachos-medicos

Internet WIFI, xarxa fribra òptica i telèfon

cmedical-amplios-consultorios

Posibles sinèrgies entre professionals

Neteja